Mer om Forever

Läs mer om företaget jag valt att arbeta med.

 

Välkommen!

Jag heter Anna-Karin E. Teubner och är teamledare och oberoende Forever Business Owner. Här på sidan hittar du härliga produkter inom hälsa, träning och skönhet, de allra flesta av dem är baserade på naturligt odlad, handskördad och kallstabiliserad Aloe Vera. Här hittar du också mer information om Forever Living Products Scandinavia AB samt om möjligheten att starta eget inom hälsa och livsstil. 
 
Webshop
Vill du handla i min webbutik? Klicka på "Logga in", och skapa ditt eget konto. Då ser du också priserna. Beställ vår drickbara Aloe Vera! Den är helt utan socker!
 
Nöjdkundgaranti
När du handlar av mig får du, förutom de högkvalitativa produkterna, 90 dagars Nöjdkundgaranti. Det innebär att om du inte är nöjd med ditt köp, kan du lämna tillbaka produkten, oanvänd eller helt använd, och få alla pengarna tillbaka.
 
Forever Living Products
Forever är världens största producent och distributör av Aloe Vera och Aloe Vera-baserade produkter. Idag finns företaget i mer än 160 länder. 1998 etablerade man sig här i Skandinavien. Läs gärna mer på http://foreverliving.com/
 
Vi växer och behöver bli fler!

Är du intresserad av att arbeta med ett smart affärskoncept och med produkter som verkligen gör skillnad i människors liv? Vill du arbeta med härliga, lösningsorienterade människor som har nära till skratt? Läs mer under "Arbeta med mig" eller kontakta mig direkt på 070 655 18 71 eller på anna-karin@dromlivet.se så berättar jag mer.

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.