Mer om Forever

Läs mer om företaget jag valt att arbeta med.

 

Kontakta mig

Anna-Karin Eriksson Teubner
Independent Forever Business Owner

Företag: Drömlivet SverigeMobil: 0706551871 ROTTNEROSBACKEN 257
12348 FARSTA
Sverige

Vill du att jag kontaktar dig?

Fyll i ditt namn, telefonnummer och/eller din e-postadress så kommer jag ta kontakt med dig.

Kontakta mig

Välkommen till Drömlivet Sverige!

Jag som driver Drömlivet heter Anna-Karin E. Teubner och är teamledare och Independent Forever Business Owner.

Våren 2010 blev jag bjuden av en väninna till en lunch för att "handla Aloe Vera-produkter". Jag tackade ja till lunchen eftersom jag tycker om att träffa och lära känna nya människor. Under lunchen fick jag prova flera produkter, bl.a. den drickbara Aloe Vera Gel. Jag märkte skillnad i min kropp efter bara 3-4 dagar. Under lunchen presenterades jag också för Forevers affärskoncept, och tilltalades direkt av de otroliga fördelarna med konceptet: arbeta när du vill, hur mycket eller lite du vill, var du vill och med vem du vill. 

Sedan dess arbetar jag i mitt eget företag Drömlivet Sverige med rekrytering, utbildning, handledning och med Forever Living Products som min samarbetspartner. 

Vill du testa Aloe Vera Gel också? Du beställer den direkt av mig, antingen på 070 655 18 71 eller genom att mejla mig på dromlivetsverige@gmail.com. Du kan också logga in i min webbshop och beställa den där.

Vill du veta mer om oss och hur vi arbetar, är du välkommen att höra av dig!

 

Lite mer om mig

Under hela mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat med kommunikation och utbildning i någon form. Jag är mycket duktig på att inspirera andra människor, att organisera och genomföra saker, alltifrån stora arbetsprojekt, löneförhandlingar och teammöten till körfester och resor. Mina drivkrafter är bl.a. frihet och självständighet, utmaningar och gemenskap. Den röda tråden i alla mina anställningar har varit att ge människor mer kunskap.

Under ett antal somrar arbetade jag på Vasamuseet. Där guidade och informerade jag besökare om skeppet Vasa och Sveriges historia på svenska, engelska och tyska. Under åren vid museet guidade jag både små grupper av bl.a. förskolebarn, höga militärer och Nobelpristagare och stora grupper av turister från världens alla hörn. Det var en fantastisk erfarenhet.

När jag blev klar med mina studier, Ämneslärarexamen i engelska och tyska, arbetade jag som ämneslärare på högstadiet resp. gymnasiet under drygt två år. Allt eftersom terminen fortskred blev eleverna mer öppna, modiga och började prata med varandra och med mig på engelska resp. tyska. Till och med när vi möttes i skolans korridorer pratade vi engelska/tyska. Det var otroligt givande!

Under skolloven arbetade jag som språkreseledare i England och som reseledare för företaget Scandorama i bl.a. Berlin och vid Gardasjön. Jag hade ansvar under hela bussresan från Sverige till destinationen och på plats. Mycket spännande uppdrag med oerhört trevliga människor.

Under 12 år arbetade jag sedan som redaktör och projektledare för läromedel i svenska, engelska, tyska och spanska för högstadiet och gymnasiet på ett av Sveriges äldsta förlag, Natur & Kultur. Jag var bl.a. med och tog fram ett framgångsrikt läromedel i enklare engelska, två nya läromedelsserier i tyska resp. spanska som fokuserade på glädjen och nyfikenheten i att lära sig ett nytt språk, samt arbetade med ett mycket framgångsrikt läromedel i spanska för gymnasieelever och vuxna. Det var ett kreativt, stimulerande och givande arbete, med fantastiskt proffsiga kollegor och samarbetspartners!

Parallellt med min anställning på Natur & Kultur var jag fackligt förtroendevald och var bland annat löneförhandlare under åtta år. Jag har ett starkt rättvisepatos och stor integritet.

Under det senaste året (2017/18) har jag varit underkonsult åt EF, Education First, och undervisat svenska för Scanias utlandsfödda medarbetare i Södertälje. Mina elever har varit mellan 25 och 47 år och från över 20 olika länder. De allra flesta av mina elever har varit civilingenjörer, ekonomer eller logistiker som bor i Sverige i några år på ett särskilt kontarkt, expat-kontrakt. Verkligen härliga personer som gjort stora framsteg i sin svenska under tiden vi känt varandra! Det har varit ett fantastiskt kreativt, stimulerande och givande uppdrag.